logo-peulis

Fotoalbum van KWB Peulis

Wetgeving inzake privacy

Inzake de wetgeving op de privacy en het portretrecht, zijn wij verplicht u in te lichten dat foto’s, genomen voor, tijdens en na een activiteit van KWB Peulis, herkenbaar op onze Facebookpagina, ons maandblad en onze website www.kwbpeulis.be kunnen gepubliceerd worden.

Mocht u hiertegen bezwaar hebben, vragen wij u dit te melden via dit formulier of via het contactformulier op onze webpagina.

Wij zullen rekening houden met uw wensen, dit kan o.a. door het verwijderen of blurren van de perso(o)n(en) die hiertegen bezwaar hebben ingediend. Ook kunnen foto’s zodanig bijgesneden worden dat personen niet meer zichtbaar zijn op een foto of afbeelding.

Download hier het formulier

Vlaaienloten 2024

Zo'n 75 enthousiastelingen waren afgezakt naar de Gildenzaal om prijzen te pakken én gelijk een leuke namiddag te hebben. De sfeer zat meteen goed in, Stefaan was zoals altijd de roeper, de bestuursleden stonden klaar om iedereen van drank te voorzien en de nummertjes te controleren. Deze traditie bestaat al tientallen jaren in onze vereniging, er komt maar geen sleet op als we de deelnemers mogen geloven, temeer daar er ook heelwat kinderen aanwezig waren.

Bekijk hier de foto's

Sinterklaas kwam op bezoek op 2 december 2023

De Sint was weer welkom bij de kinderen van onze KWB. Spannend voor de kinderen, maar ook voor de ouders en grootouders, want waren ze wel braaf geweest? En, zoals verwacht waren er geen stoute kinderen dit jaar, zodat alle cadeautjes oververdiend bij de brave kindertjes terecht kwamen. Ook wij van KWB hadden een leuke verrassing bij voor alle kinderen, en zo vertrok Sinterklaas langs een achterpoortje terug naar Spanje en is het alweer een jaar wachten alvorens hij weer langs komt.

Enkele foto's van die dag

Teerfeest 14 oktober 2023

Ruim 50 personen hadden ingeschreven voor ons jaarlijks teerfeest in de Gildenzaal. De sfeer zat er meteen goed in, iedereen goedgezind, met een glas Sangria in de hand, wat bijpraten en de heerlijke geuren van vers bereidde lekkernijen vanuit de keuken. Onze vaste kokkin Ingrid stond zoals ieder jaar weer achter de potten en de pannen.

Na het voorgerecht en de soep, kwam Trio Con Brio de Gildenzaal in vuur en vlam zetten. Het hoofdgerecht maakte een einde aan hun optreden, maar na het dessert werd de zaal gebombardeerd door Dj Luc die met de juiste plaatjes de juiste sfeer wist te creëren, kortom, wederom een zeer geslaagd feest.

Foto's van het teerfeest

Familie barbecue 26 augustus 2023

Onze familie barbecue was een schot in de roos, na enkele jaren met paella, hadden onze leden deze keer gekozen voor een barbecue. De opkomst was groot, het weer was goed, de worsten, de steak of scampi's subliem, kortom het was een meer dan geslaagde acitiviteit.

Een impressie

Wandelen in Mechelen op 24 april 2023

We hadden die dag het weer niet mee. Met z'n tienen vertrokken we aan "den Botanique", om zo verder naar het paleis van Margaretha van Oostenrijk te gaan, de Veemarkt, de Grote Markt waar we onze eerste stop maakten in Bier Central. Verder langs Sint Rombout, het Klapgat, 't Gruun Waterke, het begijnhof en de Begijnhofkerk waarna een tweede stop in Den Anker. Vandaar via de Vismarkt over het water langs het Dijlepad. Dit was geen typische wandeling met een gids maar een groepje mensen die al keuvelend en genietend een mooi traject aflegden in Mechelen.

Een terugblik

Paaseieren rapen 10 april 2023

Ze waren er weer, de kindjes die paaseieren kwamen rapen. Onze vaste afspraak op 2de paasdag blijft een must voor de jonge gezinnen met hun kinderen. Bij een tas chocolademelk of koffie haalden ze hun hartje op, terwijl de volwassenen konden bijpraten. Achteraf werden alle gevonden chocolade-eieren netjes verdeeld, iedereen gelukkig.

Klik hier om naar de foto's te gaan

Prijsuitreiking kaarttornooi 7 april 2023

Naar kwantiteit toe was het een teleurstellend winterkaarttornooi, maar aan kwaliteit ontbrak het niet. Diegene die erbij waren hebben een mooie en spannende tijd gehad, ondanks het beperkt aantal deelnemers. Om iedereen te bedanken, begonnen we de prijsuitreiking met een etentje, want dat hadden ze wel verdiend. Iedereen was het erover eens, een paar tafels meer en we zijn weer vertrokken. Op naar september voor een nieuw seizoen.

Hier zie je enkele foto's

Dartsinitiatie van 30 maart tot 4 april 2023

Een van de nieuwste activiteiten was meteen ook de meest geslaagde. Een schot in de roos zou je heel toepasselijk kunnen noemen. Vier avonden vonden dartsliefhebbers mekaar in de Gildenzaal, en of ze het naar hun zin hadden. Mannen, vrouwen en kinderen luisterden naar de raadgevingen van Stijn of Jean-Marc. De sfeer zat goed, een drankje erbij, plezier troef op deze vier avonden. Dat dit wel eens een vervolg zou kunnen krijgen, staat buiten kijf, wij kijken uit wanneer we dit opnieuw kunnen inplannen in ons jaarprogramma, bij deze iedereen bedankt die bijgedragen heeft tot dit succes.

Een impressie


* * *