logo-peulis

Fotoalbum van KWB Peulis

Wetgeving inzake privacy

Inzake de wetgeving op de privacy en het portretrecht, zijn wij verplicht u in te lichten dat foto’s, video's en alle ander beeldmateriaal genomen voor, tijdens en na een activiteit van KWB Peulis, herkenbaar op onze Facebookpagina, onze website www.kwbpeulis.be of in ons gedrukt infoblaadje, kunnen gepubliceerd worden.

Mocht u hiertegen bezwaar hebben, vragen wij u dit te melden via het contactformulier op onze webpagina of via het bezwaarformulier dat u hieronder kan downloaden.

Wij zullen rekening houden met uw wensen. Dit kan o.a. door het verwijderen of blurren van de perso(o)n(en). Ook kan beeldmateriaal zodanig bijgesneden worden dat personen niet meer zichtbaar zijn op foto's of afbeeldingen.

Download hier het formulier.

Vlaaienloten 19 februari 2023

't Was leuk, 't was fijn, het was goed zijn in de Gildenzaal op 19 februari. Zo'n 65 liefhebbers hebben plezier beleefd aan hun namiddag "Vlaaienloten". Onder deskundige leiding van Stefaan Wauters en een ploeg wijkmeesters vlogen de prijzen de deur uit, de sfeer was optimaal, kortom, dit was het soort vertier dat volwassenen en kinderen nodig hadden om met een goed gevoel aan de vasten en het krokusverlof te beginnen. Dank aan alle deelnemers voor deze geslaagde namiddag.

Enkele sfeerbeelden

Winterkaarttornooi 2022-2023

Al decenia lang spelen mannen en vrouwen, leden en niet KWB-leden een winterkaarttornooi. Twaalf avonden lang vliegen de slagen en de troeven in het rond in de Gildenzaal, wordt er gekocht en overgekocht en gestreden om iedere slag. Iedere speeldag zijn er dagprijzen en wanneer de laatste slag geslagen is, een heel mooi prijzenpakket die op een etentje worden uitgedeeld. Enkele sfeerbeelden.

Bekijk hier de foto's

Teerfeest 8 oktober 2022

Ruim 70 personen hadden ingeschreven voor ons jaarlijks teerfeest in de Gildenzaal. De sfeer zat er meteen goed in, iedereen goedgezind, met een glas cava in de hand wat bijpraten en de heerlijke geuren van vers bereidde lekkernijen vanuit de keuken. Onze vaste kokkin Ingrid was na een jaar afwezigheid opnieuw op het appel.

Na de soep en het voorgerecht, kwamen de Floere Foefkes de Gildenzaal in rep en roer zetten. Niet voor de eerste keer trouwens, in 2019 waren ze al eens te gast op ons teerfeest. De foto's spreken voor zich. Het hoofdgerecht maakte een einde aan hun eerste optreden, maar eer het dessert werd opgediend kregen ze de zaal weer plat met hun muzikale performance. Dj Luc wist met de juiste plaatjes de juiste sfeer te creëren, kortom, een zeer geslaagd feest.

Foto's van het teerfeest

Paellafestijn 28 augustus 2022

Het was een heerlijke zomerse zondag, nadars hadden de Teintstraat rond de Gildenzaal afgesloten, in twee reuzepannen stonden rijst, groenten, vlees en vis te pruttelen. Zo'n 75 mensen, kinderen en volwassenen hadden ingeschreven voor onze paella-dag.

Bij het binnenkomen stond het aperitief, sangria uiteraard, al klaar en de tafels gedekt. Daarna was het even aanschuiven voor een heerlijk bord paella. Er was meer dan genoeg voor iedereen, samen met een glaasje wijn was het genieten van deze Spaanse specialiteit. Als afsluiter konden de "Churros" uiteraard niet ontbreken.

Foto's van onze paella-dag

Paaseieren rapen 18 april 2022

Op tweede paasdag kwamen weer heel wat kinderen paaseieren rapen op het gazon van onze voorzitter. Even voordien zaten ze samen met hun ouders en grootouders nog in de Gildenzaal samen bij een lekkere kop koffie of chocolademelk. Achteraf werd alle geraapte eieren netjes verdeeld onder de kinderen van onze KWB.

Klik hier om naar de foto's te gaan