logo-peulis

Nieuws uit de parochie

De informatie die u hier vindt, is gedeelde en openbare informatie die ofwel verkregen is door KWB Peulis, ofwel via andere kanalen zoals de media, geschriften, het internet of door de betrokkenen zelf.

Deze pagina brengt maar een deel van het nieuws en is zeker niet compleet. KWB Peulis kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onjuiste informatie.

Bovendien wordt niet alle informatie gepubliceerd op deze pagina. KWB Peulis maakt een keuze uit het aanbod en beslist welke informatie al dan niet wordt gedeeld.

Eenieder die informatie met ons wil delen, kan dit via ons contactformulier laten weten. De verantwoordelijkheid rust dan altijd bij de diegene die het contactformulier verzonden heeft. Gegevens zoals naam, adres en andere gegevens worden door KWB Peulis maximaal 2 jaar bewaard. Die gegevens kunnen ten allen tijde worden ingezien, aangepast of verwijderd indien de betrokken persoon dit wenst.

KWB Peulis verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.


Overlijdens

brandende_kaars_met_roos

Aan de nabestaanden biedt KWB Peulis haar diepste medeleven aan.

Nieuws


JAARMARKT PEULIS 2023

In Peulis-centrum is het binnenkort weer jaarmarkt en kermis.

Leef jij je graag uit in de botsauto’s of vertoef je liever in het lunapark? Of bekijk je toch liever op je gemak de verschillende kraampjes op de jaarmarkt? Op zaterdag 25 november kan het allemaal in Peulis!

Tijdens de jaarmarkt in Peulis kan je van 15u tot 23u aan de kraampjes van verschillende verenigingen terecht voor een hapje of een drankje.
Wil je graag een stand bemannen op de jaarmarkt? Registreer je dan via onze website.


WINTERTERRAS

Op vrijdag 1 december organiseren wij, de cultuurdienst van de gemeente Putte, een winterterras! Om en rond de pastorij van Beerzel en op straat zal een gezellige winterbar plaatsvinden, met veel lichtjes en sfeer en gezelligheid.

We bieden zowel koude als warme dranken aan, en voorzien uiteraard ook enkele heaters waar je je kan aan verwarmen. Ook tentjes zullen niet ontbreken. De sfeer zal helemaal compleet zijn met enkele DJ's die zullen zorgen voor een fantastisch feest!
Het begin is voorzien om 19 uur, afronden doen we op 23u59. Meer inlichtingen op de website van Putte of neem contact op via cultuurdienst@putte.be


ONTBIJTBUFFET

logo-'t-peultje-school-peulis

Onze parochieschool en kinderen danken iedereen die de school een warm hart toedroeg en aanschoof aan het ontbijtbuffet in de Gildenzaal. Ook de ouderraad die mee haar schouders onder dit project zette is blij met de grote opkomst en steun voor de school.info

Enkele links naar webpagina's uit onze gemeente:


Vrije Basisschool 't Peultje:   Parochieschool Peulis

De Landelijke Gilde van Peulis:   Landelijke Gilde Peulis

Ferm Peulis:   Ferm Peulis

De Okra van Peulis:   Okra Peulis

De KLJ van Peulis:   KLJ Peulis

De parochie Peulis:   Parochie Peulis

De gemeente Putte en het digitaal loket:   Gemeente Putte

Wat te doen in Putte:   Evenementen Putte