logo-peulis

Nieuws uit de parochie

De informatie die u hier vindt, is gedeelde en openbare informatie die ofwel verkregen is door KWB Peulis, ofwel via andere kanalen zoals de media, geschriften, het internet of door de betrokkenen zelf.

Deze pagina brengt maar een deel van het nieuws en is zeker niet compleet. KWB Peulis kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onjuiste informatie.

Bovendien wordt niet alle informatie gepubliceerd op deze pagina. KWB Peulis maakt een keuze uit het aanbod en beslist welke informatie al dan niet wordt gedeeld.

Eenieder die informatie met ons wil delen, kan dit via ons contactformulier laten weten. De verantwoordelijkheid rust dan altijd bij de diegene die het contactformulier verzonden heeft. Gegevens zoals naam, adres en andere gegevens worden door KWB Peulis maximaal 2 jaar bewaard. Die gegevens kunnen ten allen tijde worden ingezien, aangepast of verwijderd indien de betrokken persoon dit wenst.

KWB Peulis verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.


Overlijdens

brandende_kaars_met_roos

Aan de nabestaanden biedt KWB Peulis haar diepste medeleven aan.

QUIZ

logo_school_peultje

Op zaterdag 2 maart organiseert de Vrije Basisschool en de ouderraad hun eerste quiz. Ze richten zich vooral op iedereen die zin heeft in een avondje quizplezier. qr_code_inschrijven_quiz Een ploeg bestaat uit max. 6 personen, begin is voorzien om 20 uur, je bent welkom in de turnzaal vanaf 19u30.

Schrijf in en beleef een fijne avond en steun onze school. het deelnamegeld per ploeg bedraagt € 20. Inschrijven en inlichtingen, scan de QR code of neem contact via deze website* * *

info

Enkele links naar webpagina's uit onze gemeente:


Vrije Basisschool 't Peultje:   Parochieschool Peulis

De Landelijke Gilde van Peulis:   Landelijke Gilde Peulis

Ferm Peulis:   Ferm Peulis

De Okra van Peulis:   Okra Peulis

De KLJ van Peulis:   KLJ Peulis

De parochie Peulis:   Parochie Peulis

De gemeente Putte en het digitaal loket:   Gemeente Putte

Wat te doen in Putte:   Evenementen Putte