Programma van de komende maanden

Ons winterkaarttornooi kabbelt rustig verder, aan alle spelers en helpers van harte een gezond, gelukkig en vredevol nieuwjaar. Dat je heel veel "troef" mag hebben en slagen bij de vleet mag halen. Zo ook op 13 januari, 3 en 17 februari. De huidige stand kan je vinden door onderaan op de link te klikken.

speelkaarten

Ga hier naar de huidige stand

* * *


stefaan_wauters_vlaaienloten

Kienen, bingo, lotekaarten en waarschijnlijk zijn er nog wel andere namen, maar bij ons al meer dan 50 jaar gewoon VLAAIENLOTEN. De naam komt van de samentrekking van lotekaarten en “vastenavondvlaaikens” die in onze omstreken vaak rond deze periode gegeten worden. De lekkerste kwamen ongetwijfeld van Mie Fluppe, maar dat is een ander verhaal.

Naast vlaaikens, pruimen en abrikozen, kan je nog vele andere prijzen winnen. 0p zondag 19 februari nodigt KWB Peulis iedereen die zich die namiddag eens goed en op een simpele ouderwetse manier wil amuseren, uit om naar de Gildenzaal in de Teintstraat te Peulis te komen. Kennis van het spel is niet nodig, wel tijdig aanwezig zijn want we beginnen stipt om 14 uur.


* * *


Ook weer op het programma, het enige echte Schlagerfestival. Daarvoor moeten we dus naar de Trixxo Arena in Hasselt. Wij hebben alweer een bus ingelegd, samen met KWB Schriek, zodat alle schlagerliefhebbers zich er onbezorgd kunnen amuseren op zaterdag 25 maart. Wie treedt erop? Onder meer Sergio, Lisa Del Bo, Christoff, Luc Steeno, Willy Sommers, Laura Lynn, De Romeo’s e.a.. Polonaise en ander spektakel verzekerd.

Je hoeft alleen maar een plaatsje te reserveren via ons contactformulier en op te stappen in Peulis aan de kerk. De prijs, bus en entree is voor leden € 53, niet-leden betalen € 58. Het juiste uur van vertrek wordt later nog meegedeeld.


* * *


dartpijlen

Zoals reeds eerder vermeld voorzien wij een initiatie Darts. Niet zomaar een dartspijltje gooien naar een bord met wat cijfers op, neen, alles zoals het officieel moet gebeuren.

Heel het gebeuren gaat door in de Gildenzaal en wel van woensdag 29 maart tot 4 april. Eerst nog even goed kijken op tv hoe Dimitri en Kim het doen, daarna zelf proberen.

Hoe en wat wordt ons uitgelegd door een ervaringsdeskundige, mocht u interesse hebben kan u ons dat nu al laten weten via info@kwbpeulis.be


* * *